Moderní 02/2018

Zaujalo Vás toto číslo časopisu?

Cena: 195 Kč

195 CZK – Koupit

Nebo si časopis předplaťte a obdržíte toto číslo a 3 následující za lepší cenu.

Dostanete čísla 02/2018, 03/2018, 04/2018 a 01/2019.
Cena: 615 Kč

615 CZK – Koupit


Platba: Kreditní nebo debitní kartou online. Po potvrzení objednávky budete přesměrováni na platební bránu GoPay. Po úhradě obdržíte emailem linky pro stažení PDF souborů. Ty budou také dostupné ve vašem účtu.

Téma: Moderní

Současné trendy


Čeština na sociálních sítích je tématem jednohu z článků v tomto čísle. V časopise se také dozvíte o moderních dopravních prostředcích, o tom, jak vypadá obchod budoucnosti, nebo o nově otevřeném Uměleckoprůmyslovém museu v Praze, kde nyní můžete shlédnout například výstavu světoznámého fotografa Josefa Koudelky.
Až budete mít dost výdobytků moderní civilizace a ruchu velkoměsta, vydejte se na hranice Moravy se Slovenskem, do Moravských Kopanic. Místa, kde se jako by zastavil čas a staré tradice jsou stále ještě živé. A kdoví, možná někde v kopcích potkáte „bohyni“, která vám připraví lék na vše, co vás trápí, třeba i na májovou lásku.

Časopis AHOJ obsahuje různé články a cvičení pro všechny úrovně pokročilosti. Doufáme, že se vám budou líbit a studium češtiny vám bude přinášet radost.

Počet stran: 34
Datum vydání: 13.5.2018

Obsah

obsah

Ukázky z časopisu

Nefunguje Vám platba kartou online? Kontaktujte nás, je možné také platit převodem na účet.